2013. augusztus 27., kedd

31. rész Happy 18th Birthday!

Nagy-nagy-nagy-nagy-nagy bocsánatot kérek mert későn hoztam az új részt :((((

Lottie szemszöge:
Hónapok teltek el de én még mindig, minden este Niall-el álmodok. Mostmár olyantól kell tanácsot kérnem aki átélte ugyan ezt. Rá is vettem magam.
- Anya, beszélhetnénk? - mentem oda hozzá a konyhába.
- Persze kicsim, ülj le és mesélj.- mondta anya miközben főzött.
- Niall..- csak ennyit mondtam renegő hangon és könnyes szemmel. Anya egyből elzárta a gázt és leült mellém.
- minden rendben?- kérdezte mert csak előre néztem és potyogtak a könnyeim.
- 4 hónappal ezelőtt amikor elmentem moziba Ő is ott volt.. Azóta vele álmodok mindig, amikor El-el Pezz-el és Dani-val skype-oltam odajött Niall és ahogy kimondta a nevemet... Nem tudok túllépni rajta.- az utolsó szónál néztem anyára.
- A történelem megismétli önmagát. - csak ennyit mondott anya és magához ölelt. Egyszer régebben anya mesélte mi történt Vele és apával. Fogtam egy tábla csokit és felmentem a szobámba. Annyi filmet néztem, hogy elaludtam mivel hajnali 4-ig néztem a sírósakat.

Louis szemszöge:

- Anya hívott, hogy Lottie egy másodperc alatt szétesett.. Viszont holnap már nagykorú lesz vagyis születésnapja lesz és megkérte anya, hogy a nyaralónkba csináljunk egy kis bulit de csak mi menjünk. Szóval?- mondtam. Mindenki benne volt csak Niall nem mondott semmit csak könnyes szemmel ment a konyhába. Utána mentem.
- Na miaz? Mostanába olyan fura vagy. - mondtam.
- Hiányzik.. A legcsodálatosabb lány.. akarom - mondta Niall.
- Miért hagytad elmenni?? - kérdeztem tőle majd elmentem.

Másnap Doncaster:

- Szia anya!! - öleltem meg a rég látott édesanyámat.
- Sziasztok! - mondta és adott egy puszit mindenkinek.
- Lottie? - kérdezte Dani.
- Alszik a szobájában. - mondta Gina.
- Anya... Apa hívott.. azt hiszem azt mondta, hogy jönnek.. vagy mit tudom én. - mondta tiszta kómásan Fizzy. Mikor meglátott egyből mosolygott és megölelt. Percekig csak ölelt engem.
- Minden rendben?- kérdeztem.
- Nem tudtam aludni. - mondta ásítás közben húgom.
- Miért? - kérdezte Harry. Fizzy egyből felé fordult és most őt ölelte.. Van valami köztük?? Nem... Fizzy még csak 14.. Nem lehet.
- Egész éjjel az járt a fejemben, hogy Lottie szétesett. Reggeltől hajnali 4-ig csak csokit evett, szerelmes filmeket nézett és sírt.. És ez olyan rosszul esett.. Mindig gondolkoztam, hogy átmenjek e hozzá, de még sem tudtam rávenni magam mert hallottam, ahogy valakivel telefonál és kiabál. - mesélte Fizzy.
- Szóval 3 órája alszik még csak... Akkor egész nap aludni fog.. - mondtam. Harry csak egy puszit adott Fizzy fejére. Mindenkivel csak furcsán néztünk rájuk.
- Szóval.. Én megírtam a feladatokat. - mosolygott anya. - Dan elment a nyaralóba, rendet rak, takarít és megcsinál csomó mindent. Eleanor, Fizzy, Gina, Louis ti elmentek kajáért és igen Louis ebbe benne van a nasi is. Danielle, Perrie, Liam, Zayn ti piáért menjetek de azért ne essetek túlzásba. Harry te menj azzal akivel szeretnél de le is mehetsz Dan-hoz segíteni úgy is 1 óra múlva jönnek az ikrek. Niall te velem jössz ajándékot nézni és díszeket. - mondta anya.
- Mikor indulunk? - kérdezte Fizzy még mindig Harry-t ölelve.
- Most szóval induljál lányom öltözni!! - mondta anya mire Fizz csak sóhajtott.
- Most!! - kiabálta anya mire a húgom már itt sem volt.
- Micsoda hangerő. - nevettem.
- Hiányzol itthonról Louis. - mondta anya.
- Ti is nekem de nem tehetek mást. - mondtam szomorúan.
- Akkor legalább hívj fel minket. - mondta anya. Erre én csak megöleltem.
- Te vagy a legcsodálatosabb. - mondtam. Pár perc múlva az én kishúgom jött le vidáman szoknyába amiből kint volt a fél segge. -Állj! - mondta Fizzy-nek mire ő megállt megfordítottama  lányt és lejjebb húztam a szoknyáját.
- Jól van főnök. - forgatta meg a szemeit majd megölelt.
- Kész vagyok!!! - jött le Gina is.
- Ugye nem lesz baja? - kérdezte anyutól és tőlem Fizzy, Lottie-ra utalva. Én csak sóhajtottam egy halkat mire El megfogta a vállamat.
- Semmi baj nem lesz. Na induljunk!! Niall gyere! - mondta anya.
- Én vezetek!! - mondta Niall mire anya rá nézett. - Persze ha ez Mrs.Tomlinson-nak megfelel. - tette hozzá ír barátom.
- Remek, akkor én vezetek!! És Niall.. Hányszor mondtam már, hogy hívj Jay-nek. - mondta anya majd elindultak. Én bezártam.
- De nem tudom, hogy ezek után, hogy...
- Niall, ezt megbeszéljük. - mondta anya majd adott egy puszit nekünk és beültek a kocsiba.

Jay szemszöge:

Én nagyon szeretem Niall-t. A lányom vele igazán boldog és olyan jó nézni őket, de így.. Most se akarok rosszat Niall-nek csak szeretnék beszélgetni.
- Tudnod kell, hogy attól mert így alakult, rám számíthatsz és én nem haragszom, hisz ez közös döntés volt, de amúgy is. - mondtam egy piros lámpánál neki.
- Én nem tudom ezt, hogy kezelni.. A hetek, hónapok során döbbentem rá, hogy nagyon hiányzik minden porcikája. Én tényleg nagyon szeretem őt Jay. - mondta Niall.
- Tudom. - mosolyogtam.
- Mit veszel neki Jay? - kérdezte Niall.
- Valami különlegeset szeretnék, hisz a legidősebb lányom most tölti be a 18-at. - mosolyogtam.
- Én tudnék tippet adni. - mosolygott Niall.
- Hallgatlak. - mondtam kedvesen.
- Sokszor említette, hogy egy közös családi nyaralás, a húgai, Te meg Louis esetleg az apja. És ezt a hónapok előtt mondta mindenkinek.. És ez nem csak neki lenne ajándék, hanem mindenkinek. - mosolygott a szőke fiú rám.
- Ez jó ötlet, csak Dan és Gina? - kérdeztem.
- Vagy őket is vidd, vagy csak az apját hívd. egyszerre nem fog menni, de szerintem mind a ketten tudjuk, hogy melyiknek örülne jobban. -mondta Niall.
- Köszönöm. - mosolyogtam. A további út csöndben telt el. Mikor kiszálltunk a kocsiból akkor szólaltam meg. - Ő tényleg szeret még mindig, Niall. - erre egyből felkapta a fejét.
- Mindent máshogy csinálnék.. Ha összevesznénk, akkor is vigyáznék rá és mellette lennék, nem úgy mint eddig.
- Tedd úgy. - kacsintottam rá.
- De hogy csináljam, hogy minden újra úgy legyen ahogy volt? - kérdezte Niall. Válaszoltam volna épp csak megszólalt a telefonom.

Jay: Minden rendben van kicsim?
Lottie: Anya, hol vagytok?? Megijedtem.

Jay: Ne sírj, csak vásárolni jöttünk el. Viszont nagyon fáradt a hangod, pihenj még.
Lottie: Anya, mikor jöttök? 
Jay: Mire újra fölkelsz már ott is leszünk.
Lottie: Siess. Szeretlek.
Jay: Rendben, pihenj. Én is kicsim szia.

- Lottie fölkelt és megijedt. - mondtam.
- De minden rendben van. - mondta Niall.
- Igen.. Mostanában ilyen... szüksége van rád, csak nem mondja ki. - mondtam.
- Sajnálom. - mondta Niall. megálltunk egy ékszerüzletnél.
- Kiskorában mindig feltapadt az üvegre és úgy nézte az ezüstöket. - nevettem el magam majd elindultam tovább. Bementünk egy születésnapi boltba.
- Jó napot, segíthetek valamiben? - kérdezte az eladó lány.
- Köszönjük nem csak nézelődünk.  - mosolyogtam rá majd belekaroltam Niall-be. - Félek.. - mondtam neki.
- Mitől? - kérdezte Niall.
- Martin.. Intézetbe volt de kiengedték.. Azt akarom, hogy elmenjen hozzátok Lottie és mindig legyen vele valaki. - mondtam.
- Nem akarom, hogy stresszeld magad.. mi lenne ha páran mi mennénk? - kérdezte Niall.
- Ez is jó, de ez lesz az első hely ahol keresi majd. - mondta Jay.
- De mi ott leszünk. - mondta Niall.
- Igazad van, gyertek ahányan akartok, van hely bőven te is tudod.- mosolyogtam rá. Vettünk mindenféle sok dolgot. Niall mondta, hogy Zayn lesz a DJ. Ezen jót is nevettünk ahogy mindenféle nevet adtunk neki. Végül sikerült mindent megvenni. Lementünk a nyaralónkhoz ahol már mindenki ott volt.
- Akkor én a lányokkal haza megyek és majd jövünk 7-kor. - mondtam és invitáltam az ikreket előre majd Gina-t és Fizzy-t.

Lottie szemszöge este 7:

- Anya mondd már, hogy hova megyünk.. - nyafogtam.
- nem! ÉS senki nem mond semmit! -  szögezte le anya. Végül megérkeztünk.
- A nyaraló??? - kérdeztem felhúzott szemöldökkel.
- Na! Azt hittem, hogy szeretsz itt lenni. - mondta anya és adott egy puszit.
- Te tényleg nem tudod, hogy milyen nap van? - kötekedett velem Fizzy.
- Minek kéne lenni...? - kérdeztem mire senki sem mondott semmit. Beléptünk a nyaralóba majd megláttam amitől egyből könnyeztem. - Hisz.. ma van  a szülinapom.. a 18.. - mondtam halkan majd megláttam Louis-t és egyből a nyakába ugrottam és úgy sírtam és folyton azt  mondtam, hogy "köszönöm". Mindenkit sorban megöleltem. Aztán mindenki elkezdte nekem énekelni a "Happy Birthday To You"-t amin könnyeztem mivel a tortám is gyönyörű volt.



- Istenem.. Ezt nem érdemlem meg - mondtam könnyes szemmel.
- Kívánj valamit!! - mondta Fizzy és rám kacsintott.
- Azt kívánom, hogy..............-és elfújtam a gyertyákat.
- Na mit kívántál? - kíváncsiskodott Pezz.
- Nem mondom el mert akkor nem fog működni. - nevettem és újra megöleltem. Mindenkinek vágtam a tortából majd én is ettem. ez után kezdődött a buli. Zayn állt a DJ pult mögött, és a többieket nem találtam. Húgommal beszélgettem és töltöttem neki egy kicsi italt majd magamnak is.
- Szóval akkor Gracie és Harry között nincs semmi csak nagyon jó barátok.. - mondtam ugyan azt amit Fizzy mondott. -De ezt te honnan tudod? - kérdeztem.
- Hát azt szeretem Harry-t.. vagyis bejön... csak a kor különbség...  Így még soknak látszik.. Én 14 vagyok ő 18.. - mondta húgom..
- 2 tanácsot adok! Szard le a kor különbséget.. idézem Harry szavait: A kor csak egy szám". A másik... Ha lefeküdnél vele, előttem Nekem szólj!!! Nagyon durva az ágyban.. - mondtam húgomnak. láttam az arcán, hogy erre ő még nem áll készen. - Nem kell ha nem akarod, csak ha még is én arra kérlek nekem is szólj. - mosolyogtam rá majd megöleltem.
- Ennél jobb nővért nem is kívánhatnék magamnak. - mosolygott Fizzy. Harry jött oda hozzánk. Fizzy-t a szememmel egy kicsit elküldtem.
- A húgom mindent elmondott.. és sajnálom. - mondtam Harry-nek.
- Semmi, gond. Így jó lesz. - mosolygott.
- Nem akarod kihasználni a húgomat ugye?? - néztem rá bizonytalanul.
- Ha sok mindenben nem hittél nekem és volt amit nem tartottam be... de ezt megígérem.. szeretem és nem akarok az érzéseivel játszani. - mondta Harry. Én csak mosolyogtam.
- Ezt beszéld meg anyuval is. - nevettem. Majd apu jött oda hozzám. Harry elment.
- Boldog születésnapot kicsim. - mondta apa majd átadta az ajándékot.
- Ezt nem kellett volna. - mondtam neki.
- Hé! Hisz a legnagyobb lányom csak egyszer 18 éves. - nevetett apu. Kibontottam a  kis dobozt.
- Hisz ez.... Nagyi nyaklánca. - mondtam halkan majd megöleltem aput és odaadtam neki a nyakláncot, hogy rakja a nyakamba. Végül bementem kicsit táncolni amikor Niall-nek neki mentem.
Ahogy a szemébe néztem, újra könnyes lett a szemem. Valaki meglökött engem ezért sokkal közelebb kerültem hozzá. A szívem elkezdett vadul verni.
- Miért sírsz a bulidon? - kérdezte Niall halkan. Nem tudtam, mit mondjak neki csak jobban folytak a könnyeim. - Lottie, minden rendben? - kérdezte Niall mire én lenéztem a poharamra ami tele volt whiskey-vel majd újra Niall-re néztem és lehúztam az egészet fenékig. 
- Beszélhetünk?? Kint.. - kérdeztem Niall-t aki csak előre engedett. Kimentünk a kertbe ahol egy tó található. - Hiányzol.. nagyon. - újra könnyes lett a szemem.
- Szeretlek Lottie. - mondta Niall majd jobban sírtam mire ő magához húzott és megölelt.


Én csak zokogtam a vállaiba.
- Nagyon szeretlek! Bocsáss meg mindent nekem, kérlek. - mondta akadozva.
- Te ne haragudj! - mondtam.
- Akkor.. Lennél a barátnőm, újra? - kérdezte Niall. Ekkor váltunk el egymástól és egymás szemébe néztünk.
- Erre vártam 4 hónapja. - mondtam halkan és megcsókoltam. Mindenki kint volt és ujjongott.

Mesi~

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése